beteende sökes

ursäkta den dåliga uppdateringen, förbättring utlovas.

Jag och Ida har diskuterat det här om hur man ska bete sig när det kommer till bekanta människor, alltså inte sina hjärtevänner och kära familj utan t.ex. kompisens nya pojkvän, kompisens kompis och sådant folk.
Om kompisen träffar sin pojkvän på stan och börjar goseligosa, ska man stå bredvid och glo då, ska man titta åt ett annat håll eller ska man helt enkelt bara gå därifrån? situationen förbättras inte ifall kompisens pojkvän är på stan tillsammans med sitt killgäng som strosar vidare iväg medan man är ensam kvar utöver det lyckliga paret som står ihopslingrat likt två anakondor.
Samma sak gäller när man träffar kompisens pojkvän för första gången, är det handskakning och en stabil presentation av sig själv som gäller eller ett lätt nonchalant nyck med huvudet och ett coolt "hej" som indikerar "tja, jag känner dig inte, har aldrig träffat dig men vet mycket väl vem du är eftersom jag har hört en massa om dig så vi är i princip redan vänner eller något".
Ett annat exempel är när man är på stan med sin bästa vän och ens bästa väns andra, för en själv helt främmande, kompis också hänger på på shoppingrundan. Efter ett tag träffar ens bästa kompis ytterligare en annan kompis och går iväg för att prata med denne. Kvar blir man lämnad tillsammans med främlingen som tydligen känner ens bästa kompis sedan lekis. Är det meningen att man ska bli värsta "bundisar" nu, ska man börja prata med varandra (om vad i såna fall, vädret eller?) eller ska man stå där helt tysta och titta mot varandra och försöka sig på ett litet vänligt leende?

ja, det här med hur man ska bete sig är svårt. Finns det ingen handbok för sånt, var vänliga kontakta mig om du vet om någon.

/ i.

Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG. Den här bloggen ger verkligen ingenting.

2009-01-11 @ 15:08:23
Postat av: Nanna

DÅ hänvisar jag dig till att läsa den ytterst intressanta bloggen: http://www.blondinbella.se/ istället.

Där kan du läsa om Nils, Chailatte och kaninpälsar.

Störst i Sverige, kanske lite mer din smak? :D

2009-01-11 @ 18:53:23
URL: http://femnyanser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0