dan före dan före dopparedan

tjenamors!
nu är det dan före dan före dopparedan, det börjar nalkas julafton! Idag står det matshopping, julstädning och städning inför visningen imorgon på schemat. Mor känner sig lite krasslig och julstressen har börjat visat sig. Men det ska nog gå bra ändå alltihopa!
nu längtar jag bara till julafton, men allra mest till nyårsafton! då blir det gourmetmat på menyn hos lovisa (nu är det äntligen bestämt) och allmänt tjatter. Sen blir till att socialisera (?) sig med resten av Kalmar. Tyvärr kommer inte Nanna vara närvarande hos Lovisa eftersom hon just då kommer isolera sig från oss resterande nyanser. Men vi kommer tänka på henne och önska henne ett himla Gott Nytt år :)
Sista skolveckan låg det två bruna paket till Nanna och mig i klassfacket. Det visade sig vara våra svart/vit-foto mappar som vi har skrikit efter i över ett halvår nu. Ja, nu är de i vår vård i alla fall, precis där de hör hemma. Här kommer ett litet smakprov av min mapp (och du nanna, du skulle bara våga ge något smakprov av någon som helst bild av mig från din mapp, då år du så gott som stendöd innan du hinner säga Arne Weise och du får fira julafton tillsammans med djävulen i helvetet!)

/ i.

                 nanna du är fin här och är fullt påklädd, ok? ;)       ignorera skuggan i hörnet (dum miss av mig).

Kommentarer
Postat av: Amanda

Du har mycket talang kan jag säga och nyår med er kommer lätt att bli bäst!

2008-12-22 @ 17:27:21
Postat av: Nanna

fan. Jag tänkte precis lägga upp några smakprov från min fotomapp också, men jag får väl vänta till nästa år med dom då ;)

Jag kommer ringa och ringa och ringa på nyår och önska er alla ett gott nytt år! 2009 here we come!

2008-12-23 @ 18:30:43
URL: http://femnyanser.blogg.se/
Postat av: ida

inte ens nästa år eller något år i framtiden nanna.

2008-12-23 @ 18:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0